Over ons

S&B Administraties is een allround administratiekantoor met uitgebreide ervaring in het voeren van administraties in uiteenlopende branches. We kunnen delen van uw administratie verzorgen, maar indien gewenst ook een full-service pakket bieden.

Naast deze operationele activiteiten kunnen wij u bovendien adequaat adviseren. En dat kan veel geld besparen. Door een goede interne organisatie in combinatie met een efficiënte manier van werken is veel tijd te winnen. En tijd is geld, dat hoeven we u als ondernemer niet te vertellen.

Persoonlijk
S&B Administraties is een kleinschalige organisatie, geen massakantoor. En dat willen we ook graag zou houden. Wij richten ons op kwaliteit, niet op kwantiteit. U kunt dan ook rekenen op persoonlijke aandacht en maatwerk. Wij maken ons sterk voor een goede klantrelatie. Dat uit zich niet alleen in de professionaliteit van onze dienstverlening maar ook in een servicegerichte houding en heldere en tijdige communicatie. Ook als dat een keer buiten de standaard kantooruren valt.

Team
Het team van S&B Administraties bestaat uit hoog opgeleide medewerkers met meerdere jaren ervaring in het vak aangevuld met ondersteunend personeel dat zich met haar inzet en aanpak al meerdere jaren in het bedrijfsleven heeft bewezen.

In het geval we voor u additionele diensten moeten inschakelen beschikken we over een breed netwerk van specialisten in de financiële (accountants), juridische (advocaten/notarissen) of fiscale sector (fiscalisten/belastingdienst).

Wat wij doen…

  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Financieel en fiscaal advies
meer weten?

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag vrijblijvend en kosteloos met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons via:

 

Tel: 020-3882585

Email: info@sbadministraties.nl